Haaveista totta

Eilen, keskiviikkona 15.6.2022, toteutin yhden haaveistani, kun sain julkaistuksi ensimmäiset runoni Yhdysvalloissa, tarkemmin sanoen EuropeNow-julkaisussa. EuropeNow on Columbia Universityn omistama julkaisu, jonka tarkoitus kai on toimia jonkinlaisena eurooppalaisena ikkunana amerikkalaisille. Kysymys on laatulehdestä; siinä on julkaissut useita eurooppalaisia, palkittuja runoilijoita. Columbia University kuuluu ns. Ivy League -yliopistoihin.

Upeista käännöksistä vastasi runoilija ja kääntäjä Niina Pollari. Hän on vastikään julkaissut uuden runoteoksen, Path of Totalityn (2022), jonka voit tilata vaikkapa Niinan nettisivujen kautta. Itse ostin teoksen e-kirjana Apple Booksista. Suosittelen – kyseessä on todella vahva teos!

Tämä polku ei kuitenkaan jää tähän, vaan sitä jatketaan eteenpäin: matka jatkuu kohti uusia julkaisuja. Yhdysvallat on minulle niin tutkimatonta aluetta, että olo on aivan kuin aloittaisi jälleen alusta.

Mikäli asiat menevät, kuten niiden kuuluisi, huomenna eli perjantaina 17.6. täyttyy jälleen yksi haave.

Mutta sitä ennen: kerro minulle, mitä pidit runoistani EuropeNow:ssa. Kerro myös, mitä pidät näistä uudistuneista sivuista. Ajattelin juhlan kunniaksi virkistää tätäkin, tuodaan mukaan vähän kotisivumaista tunnelmaa.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: