Uusi ympäristö

On ollut tapana, että aika-ajoin uusin blogin ulkoasua. On taas se aika. Tämä uudempi on nyt sitten tällainen; pelkistetympi, rujompi, ei niin karkkinen. Selkeä kuitenkin, eikö?

Sitä tulee miettineeksi, onko blogin ulkoasulla loppujen lopuksi merkitystä, mutta on sillä ainakin itselleen. Ehkä muillekin. Huomaan, etten välttämättä itse tule lukeneeksi blogia, jos se on visuaalisesti jotenkin raskastekoinen tai liian räikeä. Toisaalta, oikein hyvää tekstiä yrittää tavata vaikka aurinkoa vasten.

On ollut jo pitkään sellainen olo, että haluaisin kirjoittaa lukukokemuksia ylös. Ei mitään kritiikkejä, vaan vain panna muistiin huomioita lukemistani kirjoista. Kenties vaikka kaikista niistä. Ja olisiko huono juttu niinkään, jos ne olisivat muidenkin luettavissa? Olen nimittäin aiemmin pitänyt jonkinlaista lukupäiväkirjaa, tosin perinteikkäässä ruutupaperivihko-formaatissa. Joten ihan vieras ajatus ei ole.

Olen pohtinut, että tuo Kroonikko (tuolla oikealla ->) olisi hyvä ympäristö, mutta jostakin syystä olen alkanut vierastaa useita samanaikaisia sivustoja; on halu keskittyä vain yhteen. Siispä lopputulemana lienee se, että laitan huomioitani kirjoista tänne Neonvaloihin. Halusitte tai ette.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s