26.10.2012

Täytän ensi viikolla kolmekymmentä vuotta. Ajattelin olla puhaltamatta kynttilöitä tainnoksiin. Tänä vuonna ensilumi tuli ennen syntymäpäiviä: tänään.

Sunnuntaina on kunnallisvaalipäivä ja saattaa käydä niin, etten äänestä. Muistelen, etten äänestänyt viime kunnallisvaaleissakaan. Jos niin on, minulla oli hyvä tekosyy siihen, joten älkää urputtako. Jos tänä vuonna käy niin, minulla on vielä parempi syy: hyvät yöunet raskaan työviikon jälkeen.

Totta puhuen aion raahautua äänestyspaikalle mikäli vaan ehdin. Minulla on jo ehdokaskin valittuna. Hän ei ole Terttu Savola, tuo sympaattinen mutta täysin omituinen tapaus Köyhien asiassa -puolueesta. Terttu Savola kun ei ole tässä kunnassa ehdolla.

Kirjamessukansa täytti tänään(-kin?) Pasilan aseman ja sen ympäristön. Kolmen myyjän R-kioskilla sai odottaa vuoroaan viisi minuuttia. Tuskastuttavaa. En aio tänä vuonna messuille, vaikka mieli tekisi. Syy on hyvin yksinkertainen: en ehdi.

Teen paljastuksen: työstän parhaillaan rakkausrunoja. Repikää siitä. Kyse on hiljalleen etenevästä pitkäaikaisesta projektista, joka on nyt ehkä noin puolivälissä tai sitten ei. Runot ovat niin hyviä, että joko olen jatkuvassa liikutuksen tilassa tai vaihtoehtoisesti hekumoin.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: