Mikä tämä on?

Viime aikoina tämä blogi on päivittynyt säännöllisen epäsäännöllisesti. Ehkä niin on ollut aina, mutta vasta viimeisen vuoden aikana päivitystahti on harventunut entisestään ja ollut luvalla sanoen hyvin vähäistä. Suurin syy siihen on kiireet muiden tekstien parissa; runoja, novelleja, romaanin alkuakin – pidempien tekstien valmistuminen on ottanut yhä enemmän aikaa, ja samalla ne ovat keränneet yhä enemmän lauseita itseensä ja ympärilleen, mikä taas on hidastanut niiden valmistumista.

Mutta ei, en minä tätä lopettamassa ole, sitä ennakoivasta alusta huolimatta. Sen sijaan olkoon tämä ilmoituksena siitä, että blogin luonne muuttunee ja on tästä eteenpäin myös henkilökohtaisempi ikkuna sen kirjoittajaan. Toki purevankitkerät kirjoitukset yhteiskunnan laitamilta sekä kulttuurin saralta saavat jatkoa, mutta väliin asettanen lyhyempiä pätkiä, henkilökohtaisempia kirjoituksia. Vähän erilaisempia, toivottavasti eri tavalla syventäviä.

4 vastausta artikkeliin “Mikä tämä on?”

  1. Kiva kuulla, että aherrat tekstiesi kanssa. Kirjailijan työhän on juuri kirjoittaminen. Blogi taas – niin, mitä se on? Terveisiä kirjailijan elämästä, työn äärestä, niin minä siitä ajattelen kun on bloggaajana kirjailja. Rehellisesti sanottuna monet henkilökohtaiset blogit ovat kiinnostavia, niissä on jotain mikä saa palaamaan aina uudelleen juuri sen kirjailijan blogiin ja ehkä jatkossa kirjojen ääreen. Hyvää kesää ja työniloa!

    1. Juu, tekstien parissa aherran – joskus liikaakin (siltä ainakin välistä tuntuu). Niin se varmasti on, että lukija ajattelee tämän olevan runoilijan blogi tai kirjailijan blogi. Niin ajattelen itsekin. Tosin tähdennettäköön, että blogia kirjoitin ja julkaisin jo ennen julkaistuja teoksia, joten itselleni blogilla on myös muunlaisia merkityksiä. Henkilökohtaiset blogit ovat minuakin kiinnostaneet eniten, tosin sellaisen takaa täytyy löytyä myös kiinnostava persoona. En ymmärrä, miksi olen pitänyt blogini niinkin etäältä itsestäni. No, nyt siihen tul(l)ee muutos… Samoin: hyvää kesää ja työniloa!

  2. Odotan lyhyempiä pätkiä! Ne usein ovat mielestäni myös mielenkiintoisia, sellaiset muistikirjavetäisyt. Viittaan tietenkin jo legendaariseen Hannu Helinin blogiin, sekä muutamaan muuhun. Niitä lukee mielikseen, välillä pidempää, välillä lyhempää.

    PS: Mustien lehtien analyysi jatkuu tässä kunhan ehdin.

    1. Hannu Helinin blogi on kyllä superkiinnostava ja hyvä esimerkki!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: