Sedät jaksaa heilua

Jotenkin tykkään tuosta Matti Apusesta. Hän on minulle kuin sormella osoitteleva setä, jollaista minulla ei koskaan ole ollut.

Tänään hän Helsingin Sanomien kolumnissaan puolustaa setä- ja täti-ihmisten ammattitaitoa ja osaamista suhteessa nuorisoon, eikä huonosti puolustakaan; onhan Matti entinen lehtimies ja setämies jo itsekin. Apunen ottaa ystävälliseen, isälliseen haarukkaansa tuoreen demarivoittajan, puolueen tuoreen kolmannen varapuheenjohtajan. Eero Vainio, 25 vee. Matin tarkoitus ei ole tuottaa Eerolle mielipahaa, vain antaa hellä esimerkki siitä miten media julkisuudessa oleviin poliitikkoihin tarttuu ja seuraa heidän tekemisiään. Sieltä se entinen lehtimies pilkottaa!

Tietysti takaa kajastaa myös, kuinka umpiporvari opastaa umpidemaria oikein olan takaa, kevyellä ylimielisyydellä varustettuna, kuten asiaan kuuluu. Olen jo pitkään odottanut, minkä vaalin yhteydessä kokoomus ilmoittaa, että heidän ehdokaslistallaan on muuan Matti Apunen. Sen verran poliitikon vikaa hänessä sentään on, vaikka sitä tuskin itse myöntääkään. Poliittisella kentällä on aina yksi Apusen mentävä aukko.

Kertoillessaan demarien nuorennusleikkauksesta Apunen kuitenkin unohtaa mainita sen kuuluisimman nuoren demarin: tohtori Pentti Arajärven. Hänen ympärillään on parhaillaan kuulemma sellainen kohina, että oksat pois!

Jäämmekin mielenkiinnolla odottelemaan, millaisia oppitunteja Apusen setä antaa pojankloppi-Arajärvelle.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggaajaa tykkää tästä: