Valo

Blogissa on ollut jälleen hiukan hiljaisempaa. Se johtuu rankasti kesken olevista kirjoitustöistä. Tämä on tietenkin osaksi törkeää valehtelua – ainahan jotakin on työn alla.

Vuodenaikojen vaihtuessa keskittymiseni uhkaa herpaantua. Neljä kertaa vuodessa siis mieli ja vartalo hakevat vuorokauden aikoja, asennoituvat valon, lämpötilan ja kosteuden määrään.

Luen jatkuvasti ja koko ajan. Muiden tekstien lukeminen ei häiritse kirjoittamistani. Itse asiassa välillä, kun kirjoittaminen syystä tai toisesta takkuaa, nappaan kirjahyllystä teoksen (tai kuuntelen musiikkia), jonka voimasta intoudun ja saan virittäydyttyä. Samat lääkkeet yliannoksina auttavat myös kärsimääni vuodenajanvaihdossyndroomaan.

Kirjanurkkauksen sivupöydällä odottaa muutama juuri hankittu teos, joihin mieli syyhyää päästä käsiksi. Matti Suurpään toimittama Parnasson juhlakirja, tänään postissa saapunut Eila Kostamon toimittama ja suomentama Rakas vanha trubaduuri, joka sisältää George Sandin ja Gustave Flaubertin kirjeenvaihtoa. Lisäksi joululahjaksi saatu Markus Nummen Karkkipäivä, sekä uutta ja vanhaa runoutta, mm. Viidan Betonimylläri jota huomaan lukevani uudelleen ja uudelleen, hymähdelläkseni sen erikoiselle virneelle ja rustiikkiselle estetiikalle.

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s