Tervetuloa

Neonvalot muuttaa nyt tänne – uuteen, selkeämpään ympäristöön, jonka toivon tuovan myös omaan blogikirjoittamiseeni uusia tuulia. Tervetuloa!

Oman virkistymisen lisäksi blogiympäristömuuttoon ajoivat myös käytännölliset syyt: jostakin kumman syystä Blogger ei pyörinyt koneellani odotetunlaisesti, ts. hitaus sivuston käytössä oli alun kiusallisuuden jälkeen perin ärsyttävää. Lisäksi WordPressin muokattavuus loi lohtua uudemman ja paremman löytymisestä. Paradoksaalisesti halusin muuttaa kohti selkeämpää ratkaisua, keskittyä kuoren sijasta enemmän sisältöön. Kirjoitusten aihepiiri pysyy samanlaisena kuin mitä se on ollutkin: kirjallisuutta, kulttuuria, taiteita, yhteiskuntaa, sen sivussa politiikkaa. Jopa urheilua, ajan ilmiöitä.

Nyt krumeluurit on riisuttu, ja blogaus jatkukoon! Toivon, että lukijat jotka ahkerasti visiteerasivat Bloggerin puolella, löytävät myös tänne lukemaan ja kommentoimaan. Toivottavasti selkeämpi linja miellyttää teitäkin.

Vanha Neonvalot jää roikkumaan virtuaaliseen historiaan sellaisenaan, en sulje sitä vaan annan entryjen ja niihin joihinkin liittyvien kommenttien jäädä elämään itsekseen bittiavaruuteen.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s